Studenten

In de wereld waar we in leven zijn een hele hoop prikkels. Telefoons en social media zorgen voor constante afleiding. Bij Nature Academy gaan we samen aan de slag om deze te negeren en het maximale uit jezelf te halen, buiten in de natuur.

Studenten

In de wereld waar we in leven zijn een hele hoop prikkels. Telefoons en social media zorgen voor constante afleiding. Bij Nature Academy gaan we samen aan de slag om deze te negeren en het maximale uit jezelf te halen, buiten in de natuur.

Hoe gaan we te werk?

In elke workshop staat een specifiek thema centraal. Denk aan ‘Succesvolle scriptie’, ‘Focus’ of ‘Droombaan’. Juist door deze focus, kan je doelgericht werken. Kenmerkend voor de workshops is de afwisseling tussen fysieke, mentale en creatieve activiteiten. Praktische tools worden aangereikt die helpen je dromen, ambities en patronen te ontdekken.
De workshops bestaan uit kleinschalige groepen van maximaal 12 deelnemers. Zowel alleen als samen werk je aan opdrachten. Juist door te sparren met andere deelnemers, kom je tot andere nieuwe inzichten en inspiratie. Ervaren (buiten)coaches leiden de workshops. Deze vinden zowel binnen en buiten plaats. In accommodaties omringd door de natuur en buiten in de frisse lucht. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Wat levert het op?

Fysieke en mentale
ontspanning

Zelfinzicht en
inspiratie

Nieuwe waardevolle
lifeskills

Producten

Walk & Connect
Kennemerduinen

Komen de muren op je af? Toe aan verbinding met medestudenten? Ga mee en beleef de Kennemerduinen. De stuifduinen, het gefluit van de vogels, de prachtige meren, de frisse wind door je haar, de dennengeur. Dit alles maakt deze wandeling tot een belevenis! Ervaar de rust en voel je een met de natuur. Wil jij ontdekken wat deze wandeling met je doet? Reserveer snel je plek. Vanwege Corona slechts een paar plekken beschikbaar.
Check onze Insta voor aankomende walks: nature_academy_nl

Investering: €19,50

Walking Apart Together [online]

Wandel mee en ervaar hoe de Walking Apart Together ons verbindt! Op één plek blijven kan fysiek en mentaal zwaar zijn. Volgens onderzoekers is het maken van een blokje om goed voor lichaam en geest. Daarom organiseren we maandelijks de Walk Apart. Geheel coronaproof. Wandel in eigen buurt, check in via Zoom. Deel je omgeving met andere wandelaars. In kleine groepjes wissel je gedachten uit over een krachtige vraag, bijvoorbeeld: wat geeft jou energie? Wandel mee en voel je (weer) verbonden met jezelf en anderen! Maandelijks. Veelal uitverkocht. Check onze Insta voor aankomende walks: nature_academy_nl

Investering: € 5

Benieuwd?

Wil je waardevolle lifeskills leren die je de rest van je leven zullen helpen? Neem dan contact met ons op zodat we samen inspiratie uit de natuur kunnen halen.