Onderwijsorganisaties

Nature Academy biedt pakketten op maat, speciaal voor onderwijsprofessionals aan.. Zo kun je je teamdag eens op een andere manier inrichten, je kickoff buiten doen of een heisessie met studenten inplannen. Buiten zijn is voor iedereen goed, dus ook voor jouw als onderwijsprofessional.

Onderwijsorganisaties

Nature Academy biedt programma’s op maat, speciaal voor jouw studenten. Nu bijna alle onderwijsactiviteiten online plaatsvinden, hebben studenten behoefte aan contact. In verbinding zijn met medestudenten, met docenten. Niet online, maar offline zijn. Waar kan dat beter dan in een groene omgeving?

Wat we te bieden hebben

Wat bieden we aan?

Nature Academy organiseert activiteiten gericht op verbinding, verdieping en ontspanning.  Gun je studenten een ‘green break’ waarin ze samen letterlijk het bos in gaan en elkaar op een andere manier leren kennen. Laat ze meedoen aan een groene scriptie bootcamp. Ontzorg jezelf en laat een kickoff door ons in de buitenlucht organiseren. Je hebt het als onderwijsprofessional al druk genoeg!

Nature Academy kan van alles regelen. Denk aan een korte activiteit in het groen maar ook volledige dagprogramma’s waarin inhoudelijke (onderwijs)sessies worden afgewisseld met Nature Academy activiteiten. Je kunt het geheel naar jullie wens zo eenvoudig of compleet maken als je wilt! Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Wat levert het op?

Fysieke en mentale
ontspanning

Zelfinzicht en
inspiratie

Waardevolle nieuwe
lifeskils

Deze groepen gingen je voor

Hogeschool Inholland

Business Studies

Kennismakingsactiviteit voor tijdens de kickoff van een minor (40 deelnemers). In de Kennemerduinen hebben de studenten al wandelend een kennismakingsbingo gespeeld. Een effectieve, leuke en ontspannen manier om elkaar beter te leren kennen!

Hogeschool Leiden strandwandeling Nature Academy studenten

Hogeschool Leiden

Verpleegkunde

Activiteit voor verbinding en verdieping (12 deelnemers). Op het strand van IJmuiden wandelden en reflecteerden studenten op hun stages en persoonlijke leerdoelen. Het bleek een inspirerende start voor de intervisiebijeenkomst na de wandeling!

Inholland brainstorm Nature Academy Studenten

Hogeschool Inholland

Tourism Management

Brainstormsessie als onderdeel van een onderzoeksproject (10 deelnemers). In Turia Park Valencia en gewapend met post-its, zijn de projectleiders tot een strategie gekomen om hun project succesvol af te ronden!

Eerdere groepen